Over ST-Works

Uit het goede hout gesneden

Stef Segers heeft van jongs af aan de kriebels voor het houtkrullen opgepikt. Door zijn grootvader te zien puzzelen met hout ontstond zijn liefde voor schrijnwerkerij. Na vijf jaar te hebben gewerkt voor een grote interieurbouwer, heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet. Onder de naam ST-Works voert hij exclusieve schrijnwerken uit voor unieke projecten.

ST-Works produceert alles in eigen atelier en hanteert daarbij een vakkundige afwerkingsgraad en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Alle opdrachten brengt ST-Works tot een succesvol einde in een korte levertermijn, zodat de droom van een klant snel werkelijkheid wordt.

Elke dag zet ST-Works de puntjes op uw interieur met een exclusieve afwerking!

Interieurbouw

Van een sierplint of binnendeur tot een totaalinrichting

In elk interieur komt hout tot zijn recht door het op de juiste manier te verwerken. Het kan functioneel gebruikt worden of een sierlijke rol vervullen. Doordat u de afmetingen, houtsoort en afwerking zelf kan kiezen, is alles op elkaar afgestemd. Van kleine schrijnwerken die de details van uw inrichting verfraaien tot een complete transformatie van uw interieur. Voor totaalprojecten kunnen we samenwerken met diverse partners en volgen we de coördinatie ervan nauw op. Zo zetten we de puntjes op uw interieur en maken we uw dromen waar.

Ontdek onze diensten

Benieuwd wat wij zoal voor u kunnen realiseren?